Activiteiten

Sinterklaasfeest 2016

Wordt turnster Nina Derwael basketster bij Femina Habac?

Het grootste genot voor een ouder is zonder twijfel een vrolijke, onbezorgde lach op het gezichtje van hun zoon of dochter. Bij damesbasketbalclub Femina Habac hebben we er alles aan gedaan om ouders en kinderen dat plezier te gunnen tijdens ons jaarlijks Sinterklaasfeest!
Het werd zaterdag voor velen ongetwijfeld een blijvende herinnering om te koesteren.

Lees meer: Sinterklaasfeest 2016

Praktische demonstratie en workout door Jan Van Hoecke

Voor de speelsters en coaches van: Benjamins A & B, Pupillen, Miniemen, Kadetten en Senioren

Op vrijdag 18 november wordt een praktische demonstratie en een workout gegeven door Jan Van Hoecke, fysiotherapeut, ervaren basketbalspeler en sportspecialist.

Aanvang van de workout voor iedereen om 19.00 ( einde om 20.00 )

Voor de benjamins en de pupillen is dat tijdens het 2de deel van de training die dan langer duurt (18.00 - 20.00).
Voor miniemen, kadetten en senioren is dat vroeger dan het gewone trainingsuur (19.00 - 21.00).

Iedereen op post!

Jan doet samen met de hele groep opwarmings-, lenigheids- en preventie-oefeningen over de hele sporthal. De speelsters en coaches kunnen hier dan mee aan de slag, in ploeg of individueel, voor wedstrijden of voor trainingen.

Tot dan!

Sport- en ballonhappening 2016

Dankzij het stadsbestuur en de sportdienst krijgen alle sportclubs van Sint-Truiden weer de kans om zich voor te stellen en zich te tonen aan het grote publiek. Natuurlijk zal damesbasketbalclub Femina Habac deze unieke gelegenheid ten volle benutten. Iedereen kan ons komen ontdekken tijdens de sporthappening op zondag 14 augustus van 14u tot 17u30 op de Grote Markt in Sint-Truiden. Door onze Femina-vlag zullen jullie ons snel opmerken!
 

Sportieve en lieve meisjes die hun energie kwijt willen en op zoek zijn naar een toffe ploegsport moeten zeker eens langskomen aan onze stand. Onze coaches zullen deze meiden dan warm proberen te maken voor de basketbalsport door allerlei leuke oefeningen. Er zullen basketringen, uiteraard ook basketballen, kegeltjes, loopladdertjes, hekjes, … opgesteld staan om de meisjes eens te laten proeven van de sport.

Ondertussen kunnen de ouders de nodige informatie over onze club krijgen van de aanwezige bestuursleden. Ook via een mooie flyer komen jullie veel meer te weten over o.a. de trainingsuren, de Trudosporthal en de V-bar, de sportieve visie, onze coaches, de clubevenementen, het aantal ploegen, de verschillende leeftijdscategorieën, …

Alle bestuursleden en coaches van onze sportclub hopen jullie dus ’s namiddags te mogen verwelkomen op de sporthappening. Wat betreft de ballonhappening die hier ’s avonds op aansluit kunnen we jullie vandaag nog niet met zekerheid laten weten of onze ballon op tijd klaar zal zijn. Aan de tekentafel verloopt alles vlot, de praktische uitvoering gaat wat trager. Dat wordt dan even spannend afwachten op de avond zelf.

Hartelijk bedankt aan de sportdienst en … volgend jaar zal Femina Habac zeker terug van de partij zijn !Contact

SECRETARIAAT

Hilde Paques
+32 (0)499/98.34.20

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SPORTHAL

Trudo Sporthal
Sint-Jansstraat 5
3800 Sint-Truiden

WEBMASTER

Roel Van der Sanden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Femina Habac Sint-Truiden VZW

tav Secretariaat Femina Habac
Langstraat 27
3806 Velm

Tel.: +32 (0)499/98.34.20
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.