Archief...

Augustuskamp 2016

Eind augustus al denken aan de eerste schooldag? No way!

Vóór het nieuwe schooljaar begint kan iedere jeugdige basketballiefhebber deelnemen aan het AUGUSTUS-BASKETBALKAMP van FEMINA HABAC.

Alle sportieve jongens en meisjes tussen 6 jaar en 14 jaar zijn welkom.
Onze gediplomeerde en ervaren basketbaltrainers staan paraat om iedereen te coachen:
zowel ervaren spelers die hun basketskills willen verbeteren als beginners die de sport beter willen leren kennen. Vermits het voorbije krokuskamp zo’n succes was staan de topspelers van Hubo Limburg United al te drummen om langs komen naar ons kamp om enkele coole tricks te showen en te basketten met al onze deelnemers !!!

We verwachten jullie op donderdag 25 en vrijdag 26 augustus van 9u tot 17u in de Trudosporthal aan de Veemarkt te Sint-Truiden.

Om in te schrijven stuur je een mailtje met vermelding van je naam en je geboortedatum naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nadat je inschrijving bevestigd wordt, kan je het inschrijvingsgeld van €40 overschrijven op onze Belfius-rekening: BE97 0682 4246 3449

Voor dit bedrag krijgen de deelnemers heel wat in de plaats:
twee keer een lekkere lunch in de V-bar bestaande uit een drankje en croque uit het vuistje of spaghetti, drank tijdens de pauzes, gezonde tussendoortjes, een lekker vieruurtje, een leuk basketaandenken voor iedereen en … een hoop spelvreugde dankzij onze coaches.

Ouders kunnen hun talentjes trouwens altijd bewonderen vanuit de gezellige V-bar. Het is zelfs mogelijk om vrijdag vanaf 17u30 met het hele gezin mee te genieten van onze jaarlijkse Femina-barbecue op het terras van de V-bar aan de Trudosporthal. Meer informatie over onze barbecue is te vinden op de website van Femina Habac.

Tot dan…

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Contact

SECRETARIAAT

Hilde Paques
+32 (0)499/98.34.20

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SPORTHAL

Trudo Sporthal
Sint-Jansstraat 5
3800 Sint-Truiden

WEBMASTER

Roel Van der Sanden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Femina Habac Sint-Truiden VZW

tav Secretariaat Femina Habac
Langstraat 27
3806 Velm

Tel.: +32 (0)499/98.34.20
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.