Archief...

Basket Girls Happening (08/06/2016)

Stoere, sportieve meiden krijgen de kans om kennis te maken met de tofste sport die er bestaat: basketbal. Ben jij zo’n actieve meid met veel energie? Dan wil damesbasketbalclub Femina Habac je heel graag uitnodigen om samen met andere meisjes tussen 5 en 8 jaar een namiddag te komen basketten.

Als je voor volgend seizoen in september op zoek bent naar een leuke, gezonde en sportieve hobby is dit dus je kans om eens te komen proberen. En wie weet, zien we je in september weer terug.

Onze ervaren coaches staan te popelen om jou te tonen wat voor een toffe sport basketbal wel is. Zo krijg je ook de kans om de andere sportieve meisjes te leren kennen, want jongens willen we hier niet. Wij zijn een stoere meisjesclub! Vermits er getraind wordt met kleine groepjes en voldoende coaches in een ruime, moderne sporthal krijgt elke meid alle aandacht die zij verdient.

Jouw mama en papa zijn natuurlijk ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Ze kunnen ondertussen genieten van een drankje en een hapje in de gezellige cafetaria V-bar.

Trek sportieve kleren aan en … we maken er samen een geweldige namiddag van. Om gratis in te schrijven moet je mama of papa een mailtje sturen met vermelding van je naam en je geboortedatum naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We verwachten je op woensdag 8 juni van 14 uur tot 16 uur in de prachtige Trudosporthal aan de Veemarkt in Sint-Truiden.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Contact

SECRETARIAAT

Hilde Paques
+32 (0)499/98.34.20

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SPORTHAL

Trudo Sporthal
Sint-Jansstraat 5
3800 Sint-Truiden

WEBMASTER

Roel Van der Sanden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Femina Habac Sint-Truiden VZW

tav Secretariaat Femina Habac
Langstraat 27
3806 Velm

Tel.: +32 (0)499/98.34.20
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.