Archief...

Sport- en ballonhappening 2016

Dankzij het stadsbestuur en de sportdienst krijgen alle sportclubs van Sint-Truiden weer de kans om zich voor te stellen en zich te tonen aan het grote publiek. Natuurlijk zal damesbasketbalclub Femina Habac deze unieke gelegenheid ten volle benutten. Iedereen kan ons komen ontdekken tijdens de sporthappening op zondag 14 augustus van 14u tot 17u30 op de Grote Markt in Sint-Truiden. Door onze Femina-vlag zullen jullie ons snel opmerken!
 

Sportieve en lieve meisjes die hun energie kwijt willen en op zoek zijn naar een toffe ploegsport moeten zeker eens langskomen aan onze stand. Onze coaches zullen deze meiden dan warm proberen te maken voor de basketbalsport door allerlei leuke oefeningen. Er zullen basketringen, uiteraard ook basketballen, kegeltjes, loopladdertjes, hekjes, … opgesteld staan om de meisjes eens te laten proeven van de sport.

Ondertussen kunnen de ouders de nodige informatie over onze club krijgen van de aanwezige bestuursleden. Ook via een mooie flyer komen jullie veel meer te weten over o.a. de trainingsuren, de Trudosporthal en de V-bar, de sportieve visie, onze coaches, de clubevenementen, het aantal ploegen, de verschillende leeftijdscategorieën, …

Alle bestuursleden en coaches van onze sportclub hopen jullie dus ’s namiddags te mogen verwelkomen op de sporthappening. Wat betreft de ballonhappening die hier ’s avonds op aansluit kunnen we jullie vandaag nog niet met zekerheid laten weten of onze ballon op tijd klaar zal zijn. Aan de tekentafel verloopt alles vlot, de praktische uitvoering gaat wat trager. Dat wordt dan even spannend afwachten op de avond zelf.

Hartelijk bedankt aan de sportdienst en … volgend jaar zal Femina Habac zeker terug van de partij zijn !

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Contact

SECRETARIAAT

Hilde Paques
+32 (0)499/98.34.20

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SPORTHAL

Trudo Sporthal
Sint-Jansstraat 5
3800 Sint-Truiden

WEBMASTER

Roel Van der Sanden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Femina Habac Sint-Truiden VZW

tav Secretariaat Femina Habac
Langstraat 27
3806 Velm

Tel.: +32 (0)499/98.34.20
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.